aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να κάνει ξανά γήπεδο-χαλί

Θέλει να κάνει ξανά γήπεδο-χαλί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το πρώτο βήμα έγινε, αφού ο ΚΟΑ έδωσε την έγκρισή του για την επαναφύτευση του χορτοτάπητα του «Αμμόχωστος». Χθες, η Νέα Σαλαμίνα έστειλε φάκελο στον οργανισμό αθλητισμού, για να δοθεί προσφορά από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σχετικά.

Οι ερυθρόλευκοι ευελπιστούν ότι τα έργα θα αρχίσουν το συντομότερο, με στόχο να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν. Σε αυτό το ενδεχόμενο, κάποια εντός έδρας ματς του τρέχοντος πρωταθλήματος, θα δοθούν σε άλλο γήπεδο. Το ίδιο θα ισχύσει και στις πρώτες αγωνιστικές της επόμενης σεζόν, σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος ο νέος αγωνιστικός χώρος.

Σε περίπτωση που χρειαστεί, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σκέφτονται τη λύση είτε του «Αντώνης Παπαδόπουλος» είτε του ΓΣΖ, για να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινή έδρα.

Οι παράγοντες του συλλόγου δηλώνουν ότι με το τέλος των έργων, η Νέα Σαλαμίνα θα έχει ξανά γήπεδο-χαλί, όπως τότε που άνοιξε τις πόρτες του το «Αμμόχωστος» (1992). Πιο ασφαλές για τους αθλητές και καταλληλότερο για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Είναι γεγονός ότι στην τρέχουσα σεζόν, ο αγωνιστικός χώρος είναι αποτρεπτικός παράγοντας για παρουσίαση θεάματος.

Μετά από την τριήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών, σήμερα θα επαναρχίσει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Δευτέρα τον Ερμή στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει μόνο ο Γιώργος Κολοκούδιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο. Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους μαυροκόκκινους και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος μέχρι την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ