aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να επωφεληθεί από τα ντέρμπι

Θέλει να επωφεληθεί από τα ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η 11η αγωνιστική ίσως δώσει την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κάνει βαθμολογικό άλμα. Από τα δυο ντέρμπι, σήμερα και αύριο, θα προκύψει απώλεια βαθμών για τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και με νίκη η ομάδα της Λεμεσού θα επωφεληθεί.

Ωστόσο, το μυαλό όλων είναι στο δικό τους παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. «Μόνο το δικό μας παιχνίδι βλέπουμε και ακόμη και να μας βολέψει αυτή η αγωνιστική, όλα θα κριθούν στο τέλος. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και ετοιμαζόμαστε με κάθε σοβαρότητα για να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς», ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Η προετοιμασία τω κυανόλευκων ολοκληρώθηκε σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Τα πρώτα κανόνια της ομάδας, οι Γκιέ Γκιέ, Μαγκλίτσα, Ντα Σίλβα και Παπουλής είναι έτοιμα να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ