aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να επιβάλει τον δικό του «νόμο»

Θέλει να επιβάλει τον δικό του «νόμο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έχουν καμιά πρόθεση στον Απόλλωνα να υποτιμήσουν τη Ζάρια και να πέσουν στην παγίδα των Μολδαβών. Μπορεί να δέχθηκε βαριά ήττα (5-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από τη Σιέριφ, όμως αυτό δεν τους παρασύρει. Ο στόχος τους είναι να μπουν δυνατά και συγκεντρωμένοι αύριο στο «ΑΕΚ Αρένα» για να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στη νίκη, βάζοντας θεμέλια πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Κισινάου.

Οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν απόψε την τελευταία τους προπόνηση στο «ΑΕΚ Αρένα», με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καταστρώνει τα πλάνα του. Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν αύριο, είναι σχεδόν γνωστοί και πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές που είχαν και τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που έδωσε ο Απόλλωνας Στην Αυστρία.

Στα θετικά, το γεγονός πως ο Αγγελή, είναι σχεδόν καλά και μετρά αντίστροφα για επάνοδό του στην ενεργό δράση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, ο Πέδρο με τον Σαντάνα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ρομπέρζ με τον Γιούστε.

Δεν αλλάζει η μεσαία γραμμή, με τους Σατσέτι, Χ. Κυριάκου και Ντα Σίλβα. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ζελάγια και ένας από τους Σαρδινέρο ή Πίττα και την κορυφή ο Μαγκλίτσα. Θα είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν, όμως όλοι είναι έτοιμοι, αν και στο εκατό τοις εκατό δεν είναι καμιά ομάδα τέτοια περίοδο, απόλυτα έτοιμη.

Η λογική λέει πως αγωνιστικά ο Απόλλωνας βρίσκεται κάπου στο 60% – 70% σε βαθμό ετοιμότητας. Συνεπώς θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να φτάσουν στη νίκη. Ο Απόλλων με τις προσθήκες που έχει κάνει θα είναι πιο δυνατός, όμως μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ενώ το αυριανό παιχνίδι είναι σημαδιακό για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Θα είναι το πρώτο του ματς στην Ευρώπη σαν προπονητής του Απόλλωνα. Ως ποδοσφαιριστής μετρά εφτά παρουσίες ως βασικός κάτω από τα δοκάρια της λεμεσιανής ομάδας σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αποτελεί και για τον Κύπριο τεχνικό μια πρόκληση το παιχνίδι με τη Ζάρια, καθώς θέλει να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ