aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Χάμες

Θέλει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Χάμες

Η αποχώρηση των Ρονάλντο και Ζιντάν από την Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει παράπλευρες θετικές εξελίξεις για τον Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος βλέπει με διαφορετικό μάτι την προοπτική επιστροφής του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το περασμένο καλοκαίρι ο διεθνής Κολομβιανός είχε δοθεί δανεικός για μία διετία στην Μπάγερν Μονάχου, όπου πραγματοποίησε μία μεστή χρονιά μετρώντας 8 γκολ και 13 ασίστ σε 39 συμμετοχές με τους Βαυαρούς. Αρχικά, ο Χάμες εξέφρασε την επιθυμία οριστικής του μετακόμισης στην γερμανική ομάδα ωστόσο η παραίτηση του Ζιντάν αναπροσαρμόζει τα πλάνα του.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν υπολόγιζε τον Λατίνο άσο καθώς θεωρούσε ότι δεν προπονείται αρκετά με αποτέλεσμα να μην περιλαμβάνεται στις βασικές του επιλογές. Πλέον, με την έλευση του Λοπετέγκι και την πώληση του Ρονάλντο να αφήνει περισσότερο διαθέσιμο χώρο και χρόνο, τα δεδομένα ίσως αλλάξουν και φέρουν τον Χάμες πίσω στην Μαδρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ