aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να δώσει απάντηση

Θέλει να δώσει απάντηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το παιχνίδι της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα, στο οποίο έχει μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι απώλειες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ (1-1) και η κακή εμφάνιση απέναντι στην Ξυλοτύμπου (2-1) έχουν φέρει προβληματισμό στο στρατόπεδό της και μοναδική διέξοδος είναι να έρθει η νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους, συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση. Σαφέστατα, υπάρχουν και οι απουσίες που προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία. Οι Πράνιτς και Καμαρά είναι εκτός πλάνου και ο Ρόνι Λέβι θέλει να επιλέξει τους καταλληλότερους.

Για τη θέση του πρώτου, φαβορί είναι ο Πηλέας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης έχει προβάδισμα ο Άλβες, ενώ υποψήφιος είναι και ο Σισέ. Από εκεί και πέρα, ο Ισραηλινός δεν είναι από τους προπονητές που κάνουν πειραματισμούς στην ενδεκάδα και ως εκ τούτου, δύσκολα θα κάνει ριζικές αλλαγές οι οποίες θα εκπλήξουν. Επικρατέστερη ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξί μπακ ο Σιβού, αριστερά ο Πηλέας έχει το προβάδισμα έναντι του Μπανταλόφσκι και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο.

Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Ζοάο Βίκτορ και Γκάντσεφ (τη θέση του Βούλγαρου διεκδικεί και ο Οικονομίδης) με επιτελικό μέσο τον Ράγιος. Στα «φτερά» της επίθεσης θα κινούνται οι Αμπντουλάγιεφ και Παλάνκα, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Καλό και Σισέ. Στην κορυφή, τον πρώτο λόγο έχει ο Άλβες, από τον οποίον περιμένουν να στείλει μηνύματα οι κυανόλευκοι αν αγωνιστεί. Προς το παρόν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιθανούς υποψήφιους προς αποχώρηση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αγωνία για τον Ιβάν Μπανταλόφσκι, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος έχει προχωρήσει σε αντιαθλητική ενέργεια στο ματς με την ΑΕΛ. Εξέλιξη η οποία αν επιβεβαιωθεί αναμένεται να κρατήσει τον Βούλγαρο αμυντικό αρκετά ματς εκτός πλάνου, μιας και υπάρχει κίνδυνος για αποκλεισμό έξι αγωνιστικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ