aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να δέσει το γλυκό

Θέλει να δέσει το γλυκό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τη λύση που προέκυψε στο διοικητικό της Ανόρθωσης η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Το ντέρμπι με την Ομόνοια μπορεί να είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, όμως όλοι στο σύλλογο είναι αισιόδοξοι ότι με την αύρα του κόσμου που θα δώσει δυναμικά το παρών του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μπορεί να φθάσει στη νίκη.

Η εμφάνιση της «Κυρίας» την περασμένη βδομάδα κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο έστειλε αισιόδοξο μήνυμα και απέδειξε ότι παρά το μικρό ρόστερ και την κακή πορεία της ομάδας υπάρχουν οι δυνατότητες.

Ο Ρόνι Λέβι προσπαθεί με τους παίκτες που έχει να κάνει το καλύτερο δυνατό και το ντέρμπι με την Ομόνοια κρίνεται σημαντικό για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στη συνέχεια για να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα. Αν καταφέρει και κερδίσει σήμερα τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μειωθούν ακόμη περισσότερο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κυριάκου που είναι τραυματίας ούτε τον Πελέ λόγω του γνωστού προβλήματος, ενώ στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Καμπρέρα και Ράγιος. Ο Λέβι αναμένεται να παρατάξει τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια, σε ρόλο δεξιού μπακ τον Καλδερόν και αριστερού μπακ τον Σάντος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ερέρο και Αγιλάρ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ, Οικονομίδης ως ανασταλτικοί και ο Σιβού ως επιτελικός. Στα άκρα της επίθεσης επικρατέστεροι είναι οι Γκάμπριελ και Καρλίτος και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Καμπρέρα. Σε περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος ο τελευταίος, τότε ο Γκονσάλβες ίσως κληθεί να καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει ως δεξί μπακ ο Γκάμπριελ, όμως στο ντέρμπι με την ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική ήταν εξαιρετικός και ο Λέβι λογικά θα τον διατηρήσει στο άκρο της επιθετικής γραμμής.

Περίπου 6.000 φίλοι της Ανόρθωσης θα βρεθούν το απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θέλοντας να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα και να σπρώξουν την ομάδα τους στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ