aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να μπει με το δεξί και να μειώσει στο -3 η ΑΕΚ!

Θέλει να μπει με το δεξί και να μειώσει στο -3 η ΑΕΚ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προηγούμενη αγωνιστική τελευταία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, βρήκε την ΑΕΚ να μειώνει τη διαφορά από την τρίτη θέση στους έξι βαθμούς. Σήμερα, έχοντας για αντίπαλο την ΑΕΛ που βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση, θα θελήσει να την κερδίσει και να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει κερδίσει στην τρέχουσα σεζόν την ΑΕΛ και θα τα δώσει όλα για να φθάσει στην πρώτη νίκη. Στο ματς του Α’ γύρου στο «ΑΕΚ Αρένα», η ομάδα της Λεμεσού έφυγε νικήτρια και σ’ αυτό του Β’ γύρου στο Τσίρειο έμειναν στην ισοπαλία (0-0). Οι Λαρνακείς, παίζοντας στην έδρα τους παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το τρίποντο. Ο τραυματισμός του Ακοράν ήταν ένα νέο σοκ, όμως θεωρούν πως η αρνητική εξέλιξη δεν είναι ικανή να τους επηρεάσει.

Ο Ιδιάκεθ που επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας αφού εξέτισε την τιμωρία του, πέρα του Ακοράν δεν υπολογίζει τον Κάσες. Ενδέχεται ο Τολεμές να βρίσκεται στον πάγκο για πρώτη φορά μετά τις 16 Ιανουαρίου που τραυματίστηκε στο ματς κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα. Επειδή προηγήθηκε το ματς κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και ακολουθεί ο επαναληπτικός την προσεχή Τετάρτη, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα θελήσει να διαχειριστεί αναλόγως το έμψυχο δυναμικό, γι’ αυτό και κάποιες θέσεις αποτελούν ερωτηματικό.

Το ευχάριστο είναι πως έχει επιλογές και… κάνει παιχνίδι. Στην επίθεση «παίζεται» μια θέση μεταξύ των Σουάρεζ και Ακίνο, στην άμυνα το ίδιο με Καταλά ή Γκονθάλεθ αλλά και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με Τέτε ή Χέφελ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ