aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να αλλάξει την ώρα σέντρας στο Τσάμπιονς Λιγκ η UEFA!

Θέλει να αλλάξει την ώρα σέντρας στο Τσάμπιονς Λιγκ η UEFA!

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο σημαντικών αλλαγών στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία εξ’ αυτών δεν αποκλείεται να είναι και η ώρα έναρξης των αγώνων.

Σαν να λέμε, αρχίστε να ξεχνάτε το 21:45! Η κλασική ώρα στη σέντρα των αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπορεί να αλλάξει. Θα πρόκειται φυσικά για… επαναστατική αλλαγή, καθώς θα πρέπει και οι φίλαθλοι να τροποποιήσουν τις συνήθειές τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Τι ώρα θα αρχίζουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, λοιπόν, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην γίνεται η σέντρα των παιχνιδιών της ίδιας αγωνιστικής ημέρας την ίδια ώρα.

Έτσι, κάποια θα έχουν σέντρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και τα υπόλοιπα στις 22:00. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Η αλλαγή, αν τελικά γίνει, θα εφαρμοστεί από τη σεζόν 2018-19, όπως και οι άλλες τροποποιήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ