aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει Λεμάρ αν φύγει ο Κουτίνιο η Λίβερπουλ

Θέλει Λεμάρ αν φύγει ο Κουτίνιο η Λίβερπουλ

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Κουτίνιο δεν πωλείται, ωστόσο το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου θεωρείται αβέβαιο όσο η Μπαρσελόνα πιέζει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει ήδη σκεφτεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Λεμάρ της Μονακό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάει στο Άνφιλντ, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο τεχνικός των «κόκκινων».

Φυσικά ο Κλοπ δεν θέλει να παραχωρήσει τον Κουτίνιο και προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να μείνει ώστε μαζί να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό που ακούγεται είναι ότι 25χρονος άσος έχει συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα» και απομένει να τα βρουν οι δύο σύλλογοι. Όμως σε περίπτωση που φύγει, η Λίβερπουλ θα κινηθεί για το Λεμάρ, ο οποίος είναι διακαής πόθος του Αρσέν Βενγκέρ για την Άρσεναλ. Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται στη Μονακό από το 2015 μετρώντας 60 συμμετοχές και 14 γκολ.

Το γεγονός όμως ότι είναι πολύ νεαρός (21 ετών) και συνεπώς πολύ εξελίξιμος, αρέσει ιδιαίτερα στον Κλοπ. Προτεραιότητα του βέβαια παραμένει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, κάτι που έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής, καθώς οι «κόκκινοι» απέρριψαν πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ της Μπαρσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ