aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει καρέ νικών πριν το ντέρμπι

Θέλει καρέ νικών πριν το ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτή την ευκαιρία δεν θέλουν να τη χάσουν στον Απόλλωνα, όμως για να μπορέσουν να απολαύσουν τους καρπούς των τελευταίων επιτυχιών τους θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Ο Πέδρο Εμανουέλ όχι μόνο δεν υποτιμά τον αντίπαλο, αλλά έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να παρουσιαστούν προσγειωμένοι και με πειθαρχία για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Θα είναι σημαντικό, πριν από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, να φθάσουν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους Γκόμες, Λόπες και Πέδρο, με τους δύο τελευταίους να συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ειδικά ο Πέδρο, που έλειψε πολύ από την ομάδα, μάλλον θα πάρει χρόνο είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή. Πιο πολύ αυτό που ενδιαφέρει τον τεχνικό του Απόλλωνα και τους φίλους της ομάδας, είναι οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν προσεκτικοί και αποφασιστικοί για την επιτυχία.

Χάθηκαν βαθμοί, όχι από αδυναμίες αλλά πιο πολύ από έλλειψη σοβαρότητας και συγκέντρωσης. Και το ζητούμενο αύριο είναι να μην υπάρξει καμιά υποτίμηση, κανένας ίχνος επιπολαιότητας που θα υποχρεώσει τον Απόλλωνα να τρέχει για να μη χάσει την παρτίδα. Η αποστολή των κυανόλευκων θα γίνει πιο εύκολη αν οι επιθετικοί της ομάδας πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Αν μπορέσουν να προηγηθούν νωρίς, θα καταφέρουν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να εκμηδενίσουν κάθε ελπίδα από τους αντιπάλους τους για βαθμολογικό όφελος. Η μεσαία και επιθετική γραμμή θα έχει ρόλο στην προσπάθεια να φθάσει η ομάδα στην επιτυχία, από την άλλη όμως θα χρειαστεί από την άμυνα να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για το μηδέν παθητικό, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ