aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει γήπεδο-καμίνι την Κυριακή

Θέλει γήπεδο-καμίνι την Κυριακή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρωτάθλημα μπαίνει σε κομβική στροφή και κάθε παιχνίδι είναι πλέον πολύ σημαντικό. Η ΑΕΚ με τις τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες έχασε επαφή με την κορυφή. Ταυτόχρονα, οι σχέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με τους οργανωμένους δεν είναι οι καλύτερες, με τους τελευταίους να δηλώνουν αποχή.

Η διοίκηση από την πλευρά της θέλει να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο «ΑΕΚ Αρένα» ενόψει και του σημαντικού αγώνα με την Ομόνοια, γνωρίζοντας πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι μεγάλη ζημιά.

Έτσι, στην προσπάθειά της να μαζέψει όσο γίνεται περισσότερο κόσμο και να μετατραπεί σε «καμίνι» το γήπεδο έχει ορίσει το εισιτήριο μόλις στα 5 ευρώ. Μια κίνηση που σπάνια γίνεται σε ντέρμπι.

Αυτό δείχνει ότι ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν γεμάτο γήπεδο, με πάθος και παλμό σε όλες τις κερκίδες. Μπορεί σε αρκετά παιχνίδια ο κόσμος της ΑΕΚ να μην είχε ακολουθήσει την ομάδα μαζικά, όμως τώρα δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Το μπαλάκι πλέον είναι στον κόσμο, ο οποίος καλείται από τη διοίκηση να αφήσει τη ζεστασιά του καναπέ και να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για να δώσουν όλοι μαζί, κόσμος και παίκτες, τη μάχη τους. Ένα παιχνίδι σημαντικό και για πολλούς καθοριστικό όσον αφορά τη μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ