aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει διπλό για να… απογειωθεί η ΑΕΚ!

Θέλει διπλό για να… απογειωθεί η ΑΕΚ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Oι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, που απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες, έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον στο μυαλό όλων είναι μόνο το ντέρμπι με την Ομόνοια. Παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 16:00.

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια, μιας και η ΑΕΚ, αν καταφέρει και φύγει νικήτρια από την έδρα της Ομόνοιας, θα παραμείνει μόνη στην κορυφή, αλλά θα αξιοποιήσει και τις απώλειες που θα προκύψουν από το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Λάρνακας είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι μπορεί να πάρει το διπλό και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Το ευχάριστο για τον Ιδιάκεθ είναι ότι, πέρα από τον μόνιμα απόντα Τομάς, δεν φαίνεται να έχει να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα. Έτσι, αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να «χτυπήσει» άλλο ένα παιχνίδι η ΑΕΚ.

Κατά πόσο θα παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 3-5-2 ή 4-2-3-1, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις. Το πιο πιθανό είναι να δούμε το δεύτερο σενάριο, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις από πλευράς προσώπων. Αυτό που θέλει ο Ιδιάκεθ και το οποίο ζητά από τους παίκτες του, είναι να μπορέσουν να ελέγξουν το παιχνίδι και να μην αφήσουν την Ομόνοια να έχει την κατοχή μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ