aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει Χαρίση η Ανόρθωση

Θέλει Χαρίση η Ανόρθωση

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του στην Ανόρθωση και η ομάδα της Αμμοχώστου, σύμφωνα με το Sport24.gr, επιθυμεί  παράλληλα την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη του «Δικεφάλου» με τη μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση.

Ο 21χρονος μέσος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον «Δικέφαλο» κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και η κυπριακή ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Οι κυανόλευκοι, στο πρόσωπο του Χαρίση βλέπουν τον αντικαταστάτη του Βίτορ Πελέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που πιθανό να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά για μεγάλο διάστημα.

Μένει να φανεί εάν το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Χαρίση προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ και εάν οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» συναινέσουν στην παραχώρηση του νεαρού χαφ ως δανεικό.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ανόρθωση είχε αγωνιστεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο Ευθύμης Κουλούρης σε όλη την περσινή σεζόν και το πέρασμά του ήταν αρκετά επιτυχημένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ