aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘεΐκοί Μέσι-Ινιέστα, θεΐκή η Μπάρσα! (video)

Θεΐκοί Μέσι-Ινιέστα, θεΐκή η Μπάρσα! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Αντρές Ινιέστα έδωσαν μία ασύλληπτη ποδοσφαιρική παράσταση και χόρτασαν και το πιο απαιτητικό μάτι στην εύκολη επικράτηση της Μπαρτσελόνα στο καταλανικό ντέρμπι με 4-1.

Σε κάτι τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Χρειάζονται μόνο εικόνες. Βίντεο. Ζωντανή κίνηση. Όσο καλά κι αν το περιγράψεις, δεν μπορείς να αποδώσεις με λόγια αυτά που έκαναν στο χορτάρι του «Καμπ Νόου» ο Αντρές Ινιέστα και ο (όχι πια ξανθός) Λιονέλ Μέσι.

Τι να πεις; Ότι… χόρευαν; Ότι… κεντούσαν; Ότι έβγαζαν λαγούς από το καπέλο; Ότι κι αν πει κάποιος είναι λίγο. Απλώς απολαύστε τα βίντεο, είναι προτιμότερο από κάθε τι άλλο.

Για την ιστορία, η Μπαρσελόνα επικράτησε με 4-1 της Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι με σκόρερ τους Λουίς Σουάρες (18’, 67’) και Τζόρντι Άλμπα (68’),  Μέσι (89′) ενώ ο Νταβίδ Λόπεθ μείωσε στο 79ο λεπτό, με τον Ρομπέρτο να είναι ο άτυχος της υπόθεσης, αφού μπήκε στο ημίωρο ως αλλαγή λόγω τραυματισμού του Ντιέγκο Λόπεθ και δέχθηκε τρία μαγικά γκολ.

Εσείς εστιάστε στο αδιανόητα μαγικό κοντρόλ του Ινιέστα στο πρώτο μέρος, στην εκπληκτική του ασίστ στο πρώτο γκολ, αλλά και στα θεϊκά σλάλομ του Λιονέλ Μέσι τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο γκολ, όπου μοίρασε σακούλες σε όλη την άμυνα της Εσπανιόλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ