aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«The masters of late goals»

«The masters of late goals»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Αναφορά στην ισοπαλία του Απόλλωνα με την Αταλάντα κάνει μέσω Twitter, το Hellas_Football χαρακτηρίζοντας τους «κυανόλευκους» ως τους «The masters of late goals in the UEL». Δηλαδή, τους ειδικούς στο να σημειώνουν γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα.

Άλλωστε, η Λεμεσιανή ομάδα έχει σκοράρει και κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε πέντε παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη. Η αρχή έγινε κόντρα στην Aμπερντίν στο ΑΕΚ Αρένα, με το Ζελάγια να σκοράρει στο 86΄, ενώ στη συνέχεια ο Πίττας διαμόρφωσε το τελικό 3-2 επί της Μίντιλαντ στο 90+1΄ και πάλι στο γήπεδο της Λάρνακας.

Ακολούθως, η ομάδα του Αυγουστή σκόραρε με τον Αντριάν Σαρδινέρο στο 90+3΄ στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Λιόν, απέναντι στην Έβερτον στο Λίβερπουλ με το Γιούστε στο 88΄ και χθες κόντρα στην Αταλάντα με το Ζελάγια στο 90+4΄.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και όπως είναι αντιληπτό οι παίκτες έχουν εμπεδώσει τη φιλοσοφία του «Refuse to lose», που τους έχει μεταφέρει ο προπονητής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ