aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘάβουν το τσεκούρι Γιουβέντους-Ντιμπάλα

Θάβουν το τσεκούρι Γιουβέντους-Ντιμπάλα

Λήξαν θεωρείται στη Γιουβέντους το θέμα με τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός επιθετικός έδειχνε… φευγάτος μετά τη διακοπή στις συζητήσεις με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο και μάλιστα είχε φραστικό επεισόδιο το Σάββατο με τον αθλητικό διευθυντή της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Φάμπιο Παρατίτσι, καθώς ήταν στον πάγκο στο ματς κόντρα στην Κροτόνε.

Ωστόσο, η πάγια θέση της «Γιούβε» να μην τον πουλήσει και να τον δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο ως το 2025 ξαναοδηγεί τις δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον παίκτη στα πλάνα του Αντρέα Πίρλο. «Μίλησα με τον Πάουλο γιατί ήταν εκνευρισμένος που δεν έπαιξε στο ματς με την Κροτόνε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας».

Έτσι, σύντομα ο 23χρονος άσος, συνοδεία του ατζέντη του, Πιερπάολο Τριούλτζι, αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση και να συνεχίσουν τη συζήτηση για το νέο συμβόλαιο του, παρότι το τρέχον λήγει το 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ