aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα ζητηθεί από Παντελή και Γιάγκου να τηρήσουν την υπογραφή τους

Θα ζητηθεί από Παντελή και Γιάγκου να τηρήσουν την υπογραφή τους

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε πρώτη φάση, η διοίκηση της Ανόρθωσης αναμένεται να απαιτήσει από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του, ένα ποσό που ξεπερνά τις 800 χιλιάδες ευρώ! Οι 400 χιλιάδες ευρώ αφορούν στη μετεγγραφή Κατσαράβα που εμφανίστηκε ως «οφειλές προς τον ατζέντη Μαμούκα».

Μια υπόθεση που «φωτίστηκε» στη Γενική Συνέλευση από τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου, Λοΐζο Λοΐζου. «Δεν συμπερίλαβε τις €400.000 για Κατσαράβα και μας είπε ότι θα το αναλάβει προσωπικά ο Ανδρέας Παντελή και ο Κυριακός Γιάγκου και ότι είναι πουλημένος στη Σπάρτακ Μόσχας για το ποσό των €700.000.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή €800.000!

Τελευταία ενημερωθήκαμε ότι ο Ανδρέας Παντελή και ο Κυριακός Γιάγκου είχαν υπογράψει σχετική συμφωνία με την Εταιρεία να αναλάβουν προσωπικά το κόστος Κατσαράβα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ αναγνώστηκε στα μέλη της συνέλευσης η σχετική συμφωνία ως «Παράρτημα 3Α». Με απλά λόγια θα ζητηθεί από τους κ. κ. Παντελή και Γιάγκου να τιμήσουν την υπογραφή τους στη σχετική συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ