aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα βγάλουμε περισσότερα από όσα δώσαμε για τον Νεϊμάρ»

«Θα βγάλουμε περισσότερα από όσα δώσαμε για τον Νεϊμάρ»

Δεν ιδρώνει το αυτί του Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο ισχυρός άνδρας της Παρί έδειξε σίγουρος για την απόσβεση της μεταγραφής Νεϊμάρ, αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το financial fair play.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο. Ήδη μας έχει προσφέρει πολλά σαν ομάδα. Οι οπαδοί μας πάντα ονειρεύονταν έναν τέτοιο παίκτη και να τος σήμερα. Η Ligue 1 με την παρουσία του γίνεται πιο ανταγωνιστική μια ο ίδιος υπέγραψε για να πάρει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Θέλουμε όλα τα τρόπαια που διεκδικούμε. Τον ευχαριστούμε που ήρθε την Παρί και σε όσους δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Νεϊμάρ, καλώς ήρθες στο νέο σου σπίτι», ανέφερε. 

Όσο για τα κίνητρα του παίκτη; «Σας εγγυώμαι πως ο Νεϊμάρ δεν ήρθε εδώ για τα λεφτά. Θα μπορούσε να βρει ακόμη περισσότερα αλλού. Ήρθε για την πρόκληση. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για μας. Είμαστε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και θα μιλούν για τη μεταγραφή αυτή για πολύ καιρό. Ο Νεϊμάρ ήρθε για τίτλους».

Μιλώντας για το κόστος, αφού είπε πως «… η Παρί πλήρωσε τη ρήτρα των 222 εκατ. ευρώ κι όχι ο Νεϊμάρ», πρόσθεσε πως «… θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα από όσα ξοδέψαμε γι’ αυτή τη μεταγραφή».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για το financial fair play, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε όποιον ανησυχεί, του λέω να πάει να πιεί έναν καφέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ