aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα τον βλέπουμε και του χρόνου

Θα τον βλέπουμε και του χρόνου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, στον Απόλλωνα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, καθώς δεν θα έχουν να ασχοληθούν με πολλές προσθαφαιρέσεις. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα περίοδο, έτσι η διοίκηση δεν θα έχει και πολλά να κάνει στον τομέα της ενίσχυσης. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα είναι και στη νέα περίοδο, είναι ο Πάουλο Βινίσιους.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον κορυφαίο αμυντικό της ομάδας και σε κάθε παιχνίδι η παρουσία του είναι αρχοντική. Το περασμένο καλοκαίρι ο Βινίσιους υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και το επικρατέστερο σενάριο είναι να ενεργοποιηθεί το δικαίωμα που έχει ο Απόλλωνας για να τον κρατήσει στον Κολόσσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την εμπειρία του δίνει λύσεις στα δύσκολα και με τον τρόπο που αγωνίζεται ξέρει πολύ καλά τα μυστικά της θέσης. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και με μεγάλη συνεισφορά και στο σκοράρισμα. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα που χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στον Απόλλωνα. Τα περισσότερα από κάθε άλλον κεντρικό αμυντικό τη σεζόν που διανύουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ