aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα το διεκδικήσει στα χαρτιά η Μπόκα Τζόυνιορς

Θα το διεκδικήσει στα χαρτιά η Μπόκα Τζόυνιορς

Η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς εμφανίζεται αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες στις δικαστικές αίθουσες, μετά τα όσα έγιναν πριν την έναρξη του επαναληπτικού τελικού με τη Ρίβερ Πλέιτ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής έχει προγραμματίσει τη σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης για τις 22:00 της Κυριακής, καθώς πιέζεται από τα τηλεοπτικά συμβόλαια που έχει υπογράψει, μετά και την αναβολή της αναμέτρησης το Σάββατο.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς δε φαίνονται διατεθειμένοι να μεταβούν εκ νέου στο «Μονουμεντάλ», καθώς υπάρχουν τραυματίες παίκτες της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Πάμπλο Πέρες έχει πάρει εντολή από τους γιατρούς να μην αγωνιστεί, καθώς είχε θραύσματα από γυαλί στο μάτι του και ήδη οι ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς, ετοιμάζουν τα απαραίτητα έγγραφα για να διεκδικήσουν το ματς στα χαρτιά, έχοντας ως δεδικασμένο και τη δική τους τιμωρία το 2015, όταν οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ είχαν δεχτεί σπρέι πιπεριού στο «Μπομπονέρα», για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Από την πλευρά της, η CONMEBOL εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο αγώνας, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του «Μονουμεντάλ», ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για νέα επεισόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ