aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα την κτυπήσει εκεί που την πονά

Θα την κτυπήσει εκεί που την πονά

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η σαββατιάτικη νίκη της Μίντιλαντ επί της πρωτοπόρου Νόρτζελαντ (με 4-3), έστειλε και τα ανάλογα μηνύματα στον Απόλλωνα! Βέβαια γι’ αυτό θα φροντίσει να ενημερώσει τον Σωφρόνη Αυγουστή ο Περικλής Παπαπαναγής, ο οποίος ήταν «παρών» στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα.

Ο βοηθός του Κύπριου τεχνικού είδε και τις αρετές, είδε και τις αδυναμίες της δανέζικης ομάδας και οι κυανόλευκοι θα χτυπήσουν τους Βίκινγκ εκεί που τους «πονά». Στα «νεκρά» διαστήματα που έχει η Μίντγιλαντ και της έχουν στοιχίσει δέκα γκολ παθητικό, στους πέντε μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Γενικά δεν είναι ομάδα που φημίζεται για τις αμυντικές της επιδόσεις, ωστόσο επιθετικά μπορεί να σκοράρει από το… τίποτα. Ο Πολ Ονουάτσου είναι «κίνδυνος-θάνατος», αφού είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων. Όλα αυτά, βέβαια, είναι δουλειά του προπονητικού τιμ της ομάδας, πώς δηλαδή θα εξουδετερώσει τα ατού των Δανών, αλλά και πώς θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες τους και πάνω σ’ αυτό εργάζεται πυρετωδώς πλέον το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων με γεμάτο πλέον το «ντοσιέ» του ως προς το τι θα αντιμετωπίσει (και τις πληροφορίες του Περικλή) θα προχωρήσει στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα δυσκολευτεί να κάνει τις επιλογές του, αφού όπως έδειξε το πολύ, πολύ να προβληματιστεί για μια θέση για το αρχικό σχήμα. Άλλωστε το έδειξε και με τις προθέσεις του, από τους αγώνες που προηγήθηκαν, εξαιρουμένου του αγώνα για το Σούπερ καπ.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο τεχνικός της ομάδας θα αρχίσει τον αγώνα με τους: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Σατσέτι, Κυριάκου, Σαρδινέρο, Ντα Σίλβα, Σκέμπρι, Μαγκλίτσα. Ο Γιάκολις είναι μια επιλογή, ωστόσο η μέτρια εμφάνιση του στον αγώνα για το Σούπερ καπ, ίσως τον αφήσει στον πάγκο, ο Ζελάγια είναι άλλη μια υποψηφιότητα, ενώ ο Άλεφ δεν είναι ακόμα έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του.

Ο Σατσέτι στ’ άρματα

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Εστεμπάν Σατσέτι στην ενδεκάδα του Απόλλωνα. Ο Αργεντινός εξέτισε την ποινή τιμωρίας του και είναι έτοιμος από κάθε άποψη για να πάρει τη θέση του στη μεσαία γραμμή πλάι στον Χάμπο Κυριάκου. Άλλωστε ο Άλεφ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τελείως το πρόβλημα με τον μυϊκό τραυματισμό, οπόταν και ο Σωφρόνης Αυγουστή το πιο πιθανόν είναι να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, σε έναν αγώνα με τόσο υψηλές εντάσεις όπως ο μεθαυριανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ