aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα τελειώσω στη Νέα Σαλαμίνα»

«Θα τελειώσω στη Νέα Σαλαμίνα»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα εξέφρασε ο Γιάννης Σκοπελίτης, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM.

«Δεν έχω νιώσει το πλήρωμα του χρόνου να με ρίχνει. Αυτό που θέλω είναι να είμαι εγώ ο πρώτος, που θα καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει. Δεν σκοπεύω να αλλάξω ομάδα. Θα τελειώσω στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν έχω τη διάθεση να πάω αλλού. Θα κάνω συζήτηση (σ.σ.: με τη διοίκηση) και βλέπουμε. Η μισή μου ποδοσφαιρική καριέρα είναι εδώ στην Κύπρο», είπε ο Ελλαδίτης.

Ο (σχεδόν) 39χρονος ανασταλτικός χαφ μίλησε και για την προσπάθεια των ερυθρολεύκων για συμμετοχή στο α’ γκρουπ των πλέι οφ: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Το πρόγραμμά μας είναι βατό, όμως όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Θα πάμε για το απόλυτο περιμένοντας το στραβοπάτημα της Ανόρθωσης. Από την αρχή είχαμε στόχο την εξάδα».

Συνεχίζοντας, απέδωσε την αστάθεια στην απόδοση των ερυθρολεύκων στους συχνούς τραυματισμούς παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις.

Τέλος, ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζουν οι Σαλαμιναίοι το ματς με τη Δόξα. Η απάντησή του: «Σαν ένα πραγματικό ντέρμπι. Μπορεί να είναι χαμηλά, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική η διαφορά των δύο ομάδων. Περιμένουμε πολύ δυνατή τη Δόξα. Καίγεται για βαθμούς και θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ