aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα συναντηθούν μετά το Τσίρειο Λέβι-Παντελή

Θα συναντηθούν μετά το Τσίρειο Λέβι-Παντελή

Το θέμα της παραμονής ή όχι του Ρόνι Λέβι, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Και αυτό γιατί η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν θέλει να πάρει βεβιασμένες αποφάσεις. Ζυγίζει όλα τα δεδομένα που έχει μπροστά της έτσι ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση. Αν δηλαδή μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα κάνει καλό στην ομάδα ή όχι.

Μετά τη βαριά ήττα στο κύπελλο από τον Απόλλωνα, η Ανόρθωση κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες σημειώνοντας δυο νίκες, με αποτέλεσμα το κλίμα να ηρεμήσει κάπως. Όλα δείχνουν ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα, μετά το ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ο Ανδρέας Παντελή θα έχει συνάντηση με τον Ρόνι Λέβι. Θα μελετήσουν όλα τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται δεδομένο ή να είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις του Λέβι, ο οποίος φαίνεται να επιθυμεί να συνεχίσει στην Ανόρθωση και να δημιουργήσει μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο, κατόπιν και της σημαντικής ενίσχυσης που σχεδιάζεται να γίνει. Οι όποιες αποφάσεις παρθούν αναμένεται να καθορίσουν και το σκηνικό στο μετεγγραφικό τοπίο.

Αν παραμείνει ο Λέβι θα αρχίσει άμεσα, μαζί με τη διοίκηση, να λαμβάνουν αποφάσεις για το ποιοι θα φύγουν από το ρόστερ και ποιοι θα μείνουν. Σε περίπτωση που λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία τότε θα πρέπει η Ανόρθωση να βρει τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία και ακολούθως να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, η επόμενη βδομάδα αναμένεται να αποδειχθεί αρκετά σημαντική αφού ίσως φέρει νεότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ