aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα σκοράρει το ΑΠΟΕΛ; Απόδοση 1.85 στην Bet on Alfa

Θα σκοράρει το ΑΠΟΕΛ; Απόδοση 1.85 στην Bet on Alfa

Τελευταία παράσταση στο ΓΣΠ στον 8ο όμιλο του Champions League για το ΑΠΟΕΛ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:45 και η Bet on Alfa προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online, στο www.betonalfa.com.cy.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ακλόνητο φαβορί για τη νίκη με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.15. Το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 7.20 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ 13.50. Στη διπλή ευκαιρία, αν πιστεύετε ότι δεν θα χάσει το ΑΠΟΕΛ, το 1Χ έχει απόδοση 4.72. Το over 1.5 goals προσφέρεται μόλις στο 1.09 και το Under 1.5 goals 6.20, το over 2.5 goals 1.34 και το under 2.5 goals 2.95, ενώ το over 3.5 goals 1.85 και το under 3.5 goals 1.80.

Για την επιλογή να σκοράρει το ΑΠΟΕΛ στο αποψινό ματς, η απόδοση είναι 1.85, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι στοιχηματικές επιλογές για τους σκόρερ του αποψινού ματς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει απόδοση 2.55 για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ακολουθεί ο Καρίμ Μπενζεμά με απόδοση 3.65, ενώ από πλευράς ΑΠΟΕΛ για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο έχει απόδοση 8 και ο Ποτέ 9.50. Οι αποδόσεις για να πετύχουν οποιοδήποτε γκολ στο αποψινό ματς, ο Ντε Καμάργκο προσφέρεται στο 2.65 και ο Ποτέ στο 3.05.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές από την Bet on Alfa, τόσο για το ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και για όλη τη σημερινή δράση για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ