aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα πρέπει να είμαστε 12 κόντρα στην Ομόνοια» (vid)

«Θα πρέπει να είμαστε 12 κόντρα στην Ομόνοια» (vid)

Η AEK αντιμετωπίζει τη Δευτέρα, στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, την Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα και ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ μαζί με τον Νάτσο Κάσες έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε την Ομόνοια, πόσο καλή ομάδα διαθέτει, την ποιότητα της και τους στόχους που έχει και είναι ίδιοι με μας. Επομένως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο για να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας εκεί νιώθουμε περισσότερο άνετα να αγωνιζόμαστε μπροστά από τον κόσμο μας. Συγκεντρωνόμαστε στην δουλειά μας και η κεντρική μας ιδέα είναι να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος μας και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές, γιατί νιώθουμε πολύ πιο άνετα όταν συμβαίνει αυτό. Ξέρουμε ότι είναι Δευτέρα, ότι υπάρχουν κάποιοι που εργάζονται, αλλά ζητάμε από τους υπόλοιπους να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί κερδίζοντας θα αφήσουμε την Ομόνοια σε πολύ μεγάλη βαθμολογική απόσταση. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα είναι ένα ακόμη μεγάλο βήμα για μας στο μέλλον. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να τα καταφέρουμε. Είδαμε και στον πρώτο γύρο πόσο καλή ομάδα είναι η Ομόνοια, πόσο ποιοτικούς παίκτες διαθέτει και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Χρειάζεται να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, χρειάζεται η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα και ζητάμε από τον κόσμο να έρθει γιατί με αυτούς νιώθουμε ότι είμαστε 12 και θα πρέπει να είμαστε 12 τη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Νάτσο Κάσες, έιπε: «Θα είναι ένα από πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια συγκαταλέγεται στις 4-5 κορυφαίες ομάδες στην Κύπρο. Στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το πιο σημαντικό σε μία ομάδα είναι ο κόσμος της και παίζει το πιο σημαντικό ρόλο στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Εύχομαι την Δευτέρα να είναι στο πλευρό μας, όπως το κάνει πάντα και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ