aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα πορευτεί ως έχει η Νέα Σαλαμίνα

Θα πορευτεί ως έχει η Νέα Σαλαμίνα

Τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου η σημερινή και όπως όλα δείχνουν η Νέα Σαλαμίνα δύσκολα θα κάνει κι άλλη κίνηση ενίσχυσης. Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν την απόφαση της ΑΕΚ για τον Νικόλα Εγγλέζου, η οποία τελικά επέλεξε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και έτσι ο Λιάσος Λουκά θα πορευτεί μέχρι τον Ιανουάριο με το υφιστάμενο υλικό που έχει στη διάθεσή του. Ωστόσο, οι Αμμοχωστιανοί θα αφήσουν μέχρι απόψε το βράδυ ανοιχτό το παράθυρο ενίσχυσης, εάν και εφόσον βρεθεί κάποια καλή περίπτωση της τελευταίας στιγμής με δανεικό παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, αύριο είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος», μέσα από το οποίοι όλοι οι παίκτες θα προσπαθούν να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι Κούσουλος, Μιντίκκης και Ρόκα για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους, ενώ ο Σανγκόι δύσκολα θα αγωνιστεί μιας και ακόμη ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ