aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα πατήσει γκάζι για την ενίσχυση

Θα πατήσει γκάζι για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Ακόμα δυο εβδομάδες έχει στη διάθεσή της η διοίκηση της Ανόρθωσης για να προχωρήσει στην υλοποίηση περισσότερων μετεγγραφών, ώστε να καταστεί ευκολότερο το έργο του προπονητή, ο οποίος στις 26 Ιουνίου πιάνει δουλειά για το κτίσιμο της νέας ομάδας.

Λόγω των πολλών αλλαγών που εξαγγέλθηκε ότι θα γίνουν και κατ’ επέκταση της ανάγκης για χρόνο και ομοιογένεια, όσους περισσότερους παίκτες θα έχει ο Ρόνι Λέβι στη διάθεσή του όταν αρχίσει η προετοιμασία για τη σεζόν 2017-18 τόσο το καλύτερο. Μέχρι χθες είχε ανακοινωθεί η σύναψη συνεργασίας με τρεις παίκτες: τον 25χρονο ακραίο επιθετικό Ιμπραΐμ Σισοκό, τον 30χρονο δεξιό μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι και τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Αρτυματά.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του ενεργού ρόστερ της σεζόν 2016-17 των οποίων το συμβόλαιο έληξε και δεν κλήθηκαν για ανανέωση είναι οι πέντε: Γιαν Κόπριβετς, Ίνιγο Καλντερόν, Αλμπέρτο Αγιλάρ, Αϊράμ Καμπρέρα, Δημήτρης Γιαννούλης. Έληξε επίσης το συμβόλαιο άλλων τεσσάρων παικτών, στους οποίους έγινε πρόταση για ανανέωση αλλά μέχρι χθες δεν είχε ανακοινωθεί κάποια αίσια κατάληξη, παρότι με κάποιους εξ αυτών λέχθηκε πως έπεται συμφωνία. Θυμίζουμε: Νίκολα Μίτροβιτς, Φιλίπε Ολιβέιρα, Ζοάο Βίκτορ, Γκαμπριέλ Ντε Μούρα.

Επίσης, μια άλλη εκκρεμότητα αφορά στους παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν αλλά, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, άρχισαν οι επαφές με στόχο μια συμβιβαστική λύση για τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Πρόκειται για τους Χεσούς Ερέρο, Γκιγέρμε Σάντος και Αντριάν Κολούνγκα. Αντίθετα, η διοίκηση διευκρίνισε πως δεν βρίσκονται σε καμιά λίστα εξόδου οι Αντρέ Άλβες, Σιβού Αμπντουλαχί, Ρούβεν Ράγιος, Μιγκέλ Καρλίτος και Γιώργος Οικονομίδης, οι οποίοι δεσμεύονται με την «Κυρία» για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ