aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα παίξουν και για τον Πελέ…

Θα παίξουν και για τον Πελέ…

Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η σημερινή έξοδος της Ανόρθωσης, η οποία θα βρεθεί στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που διεξάγεται στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων στην «Κυρία» και εν μέσω των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει μπόλικη υπομονή σε όλα τα επίπεδα, μιας και υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας το οποίο είναι λογικό να σκορπά τον προβληματισμό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, με τον Λέβι να προσπαθεί ώστε οι ποδοσφαιριστές να μείνουν όσο γίνεται ανεπηρέαστοι και πρωτίστως συγκεντρωμένοι στον στόχο για βαθμολογικό κέρδος.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πελέ (βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο). Κάτι που έχει σοκάρει τους ποδοσφαιριστές. Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ δύσκολη η αποστολή της Ανόρθωσης, η οποία έχει να αντιμετωπίσει δυνατή ομάδα, τη διοικητική αβεβαιότητα, αλλά και το σοκ με τον Πελέ.

Όλα αυτά είναι σχεδόν αδύνατο να μην επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γκονσάλβες, του τραυματία Φύτου Κυριάκου και του Ράγιος.

Στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν για τη νίκη για να την αφιερώσουν στον Πελέ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κολούνγκα, παρά το γεγονός ότι όποτε χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία ματς απογοήτευσε, όμως ελέω των πολλών σοβαρών προβλημάτων είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού. Στο Τσίρειο αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα και αρκετοί φίλοι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ