aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα κοπεί η καραμέλα με τα επεισόδια παικτών, καμία εμπλοκή ο Κονναφής»

«Θα κοπεί η καραμέλα με τα επεισόδια παικτών, καμία εμπλοκή ο Κονναφής»

Έντονος ήταν ο Φανούριος Κωνσταντίνου στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Παραλίμνι. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε όλο το ρεπορτάζ των κυανόλευκων, το παρασκήνιο και όσα γράφτηκαν πριν από τον αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ ξεκαθάρισε πώς ο Πέτρος Κονναφής δεν θα συμμετέχει στις μετεγγραφές της ομάδας.

Αναλυτικά: «Αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας, αποδεχόμαστε ότι άρχισαν όλα στραβά, αλλά δεν αποδεχόμαστε ότι είμαστε ακυβέρνητοι. Έχουμε μεγάλους παίκτες, μεγάλο προπονητή και θα επανέλθουμε. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του. Ευχαριστούμε τον Κονναφή, έκανε μεγάλες προσπάθειες. Δεν έχει καμία εμπλοκή πλέον ο Πέτρος ούτε στις μετεγγραφές ούτε τίποτα. Χρειαζόμαστε ηρεμία. Θα ξεκαθαρίζουμε πλέον τα πάντα και να κοπεί η καραμέλα με τα επεισόδια των ποδοσφαιριστών. Δεν θέλουμε να μας λέει μπράβο ο κόσμος. Θέλουμε να υπάρχει παρακαταθήκη στον Απόλλωνα. Καλό είναι να συσπειρωθεί ο κόσμος, να έλθουν κοντά για να προχωρήσουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ