aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα κερδίσουμε την ένσταση για τον Ουζόχο»!

«Θα κερδίσουμε την ένσταση για τον Ουζόχο»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Έχουμε ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες στην περίπτωση του Ουζόχο. Τη Δευτέρα θα κερδίσουμε την ένσταση και θα κερδίσουμε και την έφεση, σε περίπτωση που προχωρήσει ο Απόλλων». Αυτά είναι όσα διαρρέουν από την επίσημη Ανόρθωση αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του Φρανσίς Ουζόχο και το κατά πόσο εκδόθηκε νομότυπα το Δελτίο Υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα. Στην Ανόρθωση δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουν την ένσταση του Απόλλωνα. Μία ένσταση, η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΟΠ.

Το όσα διαρρέουν από τα δυο στρατόπεδα είναι παντελώς διαφορετικά. Ποιος θα βγει κερδισμένος είναι κάτι που θα διαφανεί στην πορεία. Το όλο θέμα, όμως, έχει πάει και στην Αστυνομία μετά από καταγγελίες του Απόλλωνα. Χθες, άνθρωποι του ΤΑΕ επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΚΟΑ και πήραν καταθέσεις από όσους έχουν εμπλοκή με το Δελτίο Υγείας του Νιγηριανού πορτιέρο. Το όλο σκηνικό είναι λογικό να έχει αποπροσανατολίσει την ομάδα και τον κόσμο. Η προσοχή είναι στο τι θα γίνει με την όλη υπόθεση και όχι τόσο στην προετοιμασία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Παίζει με Σαλαμίνα ο Ουζόχο, «μονόδρομος» για την ΚΟΠ!

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει αποστείλει επιστολή στα γραφεία της ΚΟΠ με την οποία ζητά να ξεκαθαρίσει τη θέση της κατά πόσο ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Νέα Σαλαμίνα. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε δοθεί απάντηση από την Ομοσπονδία, όμως είναι πολύ πιθανό η ΚΟΠ να παραπέμψει στην Ανόρθωση στον ΚΟΑ που είναι και το αρμόδιο όργανο. Και από τη στιγμή που ο ΚΟΑ θεωρεί ότι το Δελτίο Υγείας του ποδοσφαιριστή είναι νομότυπο, τότε δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα μη χρησιμοποίησής του. Το αν θα προκύψουν μετά από έρευνες της Αστυνομίας άλλα ποινικά ή πειθαρχικά ζητήματα είναι μία άλλη ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Η θέση του γιατρού της Ανόρθωσης στο «Goal» για το δελτίο υγείας του Ουζόχο

Ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο πρέπει να διαχειριστεί ο Στρέπελ, είναι όλη αυτή η ιστορία να μην αναστατώσει τα αποδυτήρια. Το να μείνει τελείως ανεπηρέαστη η ομάδα με όσα όλα γράφονται, λέγονται και γίνονται είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Στρέπελ και οι συνεργάτες του καλούνται να κρατήσουν μακριά από τα αποδυτήρια την υπόθεση Ουζόχο, που απασχολεί έντονα εδώ και μέρες την επικαιρότητα. Μόνο έτσι θα μπορέσει και η ομάδα να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για ένα τόσο σημαντικό ματς, όπως αυτό του Σαββάτου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ