aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα κάνει περήφανους τους φίλους της η Σαλαμίνα»

«Θα κάνει περήφανους τους φίλους της η Σαλαμίνα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε χθες την καθιερωμένη «ανοικτή» προπόνησή της, στο βοηθητικό του «Αμμόχωστος», παρουσιάζοντας τα νέα αποκτήματά της. Τα νέα αποκτήματα, Ντάνιελ Σικόρσκι, Άνταμ Ντανχ, Φεντερίκο Ντομίνγκες, Κίνγκλσι Ονουέγκμπου, Ζαχαρίας Θεοδώρου, Τιμόθεος Παύλου, Γιώργος Παπαδόπουλους και Ανδρέας Χριστοφίδης, όπως και όλοι οι 23 παίκτες του ρόστερ, χειροκροτήθηκαν από τους περίπου 500 φίλους των ερυθρολεύκων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στο Goal.com.cy και κατόπιν ερώτησης για τους στόχους της νέας σεζόν έκανε σαφές το εξής: «Δεν υπάρχει θέμα να μπει στόχος η σωτηρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου και δεν θεωρούμε ότι πρέπει να μπουν τέτοιοι στόχοι. Θεωρούμε δεδομένη την παρουσία μας στην Α’ Κατηγορία και τη μεθεπόμενη σεζόν (σ.σ.: 2019-20). Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα χτυπά κάθε παιχνίδι».

Όσο για την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού, δήλωσε τα εξής: «Μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε να κρατήσουμε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης περιόδου, σχεδόν το 80%. Από αυτούς που βρίσκονταν στο πλάνο, έφυγε μόνο ο Γιάννης Κούσουλος με μετεγγραφή στην Ομόνοια και ο Καρλάο, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα μας. Έχουμε κρατήσει έναν πάρα πολύ καλό κορμό και είμαστε σίγουροι ότι, με τις προσθήκες που κάναμε και αυτές που θα γίνουν, η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, από το θετικό δείγμα γραφής που παρουσιάστηκε από τον Ιανουάριο και μετέπειτα».

Όπως δήλωσε ο Λάζος, ο σύλλογος της Αμμοχώστου έμαθε από τα λάθη της περασμένης σεζόν, προσθέτοντας ότι: «Με τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ, θα κάνουμε ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική, που θα κάνει περήφανους τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ