aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα κάνει μετεγγραφή ή όχι;

Θα κάνει μετεγγραφή ή όχι;

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Θα κάνει ή όχι μία τελευταία κίνηση ενίσχυσης για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Τσάβι Ρόκα; Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί κανείς να το απαντήσει με σιγουριά από τα ενδότερα του συλλόγου. Αν και υπήρχαν σκέψεις για απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στην επιθετική γραμμή, δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση. Αυτό που διαρρέει τη δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Καταλανός δεν «καίγεται» για ενίσχυση εδώ και τώρα. Έτσι, δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα να μη γίνει επιπρόσθετη κίνηση.

Για να προκύψει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα θα πρέπει να αφορά εξαιρετική περίπτωση που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά ή να είναι παίκτης κάτω των 22 ετών που θα έχει μεγάλη προοπτική. Σε περίπτωση που έρθει στα χέρια του τεχνικού διευθυντή κάποιο αξιόλογο όνομα άνω των 22 και προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση του, τότε θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος από το ρόστερ. Και δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός πλάνων οι Γαρίδο και Ορτίθ, οι οποίοι όμως εξακολουθούν να προπονούνται κανονικά με την ομάδα, να πληρώνονται και αν δεν βρουν ομάδα δεν αποκλείεται οι κιτρινοπράσινοι να αναγκαστούν να πληρώσουν τους δυο ποδοσφαιριστές όλο το ποσό του συμβολαίου τους.

Πάντως, το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι διαθέτει πλειάδα πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και είναι σχεδόν πλήρης σε όλες τις θέσεις. Κάτι που κάνει τον Ρόκα να μην «τρέχει» με το πόδι πατημένο στο γκάζι για να φέρει κάποιον ποδοσφαιριστή, μιας και νιώθει ότι το ρόστερ είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Το ίδιο πιστεύει και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος μάλιστα το δήλωσε μετά το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν ότι είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ