aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα κάνει αλλαγές για να ανακάμψει η Ανόρθωση

Θα κάνει αλλαγές για να ανακάμψει η Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η αποστολή που περιμένει την Ανόρθωση στη Λεμεσό, απέναντι στον Απόλλωνα. Ειδικά μετά και τα τελευταία διοικητικά γεγονότα, η «Κυρία» θέλει να παρουσιάσει μία καλή εικόνα και, αν είναι δυνατό, να μαζέψει βαθμό ή βαθμούς, για να πάρει δύναμη και να αλλάξει λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Λέβι είναι δύσκολο, η ψυχολογία των οποίων έπιασε πάτο. Ο Ισραηλινός τεχνικός ψάχνει να βρει τρόπους για να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να βάλει δύσκολα στον ανεβασμένο Απόλλωνα. Το θετικό για τον Ρόνι Λέβι είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του και για πρώτη φορά από την ημέρα που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Αν λάβουμε υπόψη την εικόνα της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, τότε εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι χρειάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα της και να βγάλει μεγαλύτερη ποιότητα.

Ο Κόπριβετς λογικά θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Γκάμπριελ, Σάντος στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας το πιο πιθανό είναι να αγωνιστούν οι Ερέρο και Σιβού, με τον Καλντερόν να μένει στον πάγκο. Εκτός κι αν προτιμηθεί ο Αγιλάρ ως στόπερ, για να παίξει στη μεσαία γραμμή ο Σιβού.

Στο κέντρο πολύ πιθανό να δούμε τους Οικονομίδη και Ζοάο Βίκτορ και τον Ράγιος σε επιτελικό ρόλο. Στην επιθετική γραμμή θα κινούνται οι Καρλίτος και Γκονσάλβες από τα «φτερά» και ο Καμπρέρα στην κορυφή. Με αυτή την ενδεκάδα η Ανόρθωση αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ