aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα ήθελαν τον Λαβόρδε, αλλά με τους δικούς τους όρους

Θα ήθελαν τον Λαβόρδε, αλλά με τους δικούς τους όρους

Υπάρχει Ανορθωσιάτης που δεν ονειρεύεται την επιστροφή του Ρικάρδο Λαβόρδε; Μπααα… Ο Κολομβιανός πρώην άσος της «Κυρίας» και νυν παίκτης της ρωσικής Κρασνοντάρ, δεν αγωνίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό στη Ρωσία κι όταν αποφασίσει να φύγει, θα γίνει χαμός στις τάξεις του κόσμου της Ανόρθωσης. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει, αρκεί μια ματιά στα σχόλια των αναρτήσεών του στο Facebook που σχετίζονται με την Ανόρθωση.

Πάντως, βάσει των αναφορών του αναπληρωτή προέδρου της προσφυγικής ομάδας, Κυριακού Γιάγκου στον Active (107.4 & 102.5), δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Κολομβιανό εξτρέμ κι αν είναι να γίνει κάτι μελλοντικά, θα γίνει μόνο με τους όρους του Δ.Σ. της Ανόρθωσης.

Είπε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει αυτή η προοπτική την δεδομένη στιγμή. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν ξεχνούν τις προηγούμενες τους ομάδες, έτσι οι αναρτήσεις του ποδοσφαιριστή δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε. Έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο στην ομάδα που αγωνίζεται. Είναι πολλές οι παράμετροι πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει θέμα. Φαντεζί ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να έρθει με τους όρους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ