aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα ήταν μεγάλο το ρίσκο στην Ανόρθωση

Θα ήταν μεγάλο το ρίσκο στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το να προχωρούσε η Ανόρθωση σε οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης την τελευταία μέρα των μετεγγραφών, θα αποτελούσε ρίσκο. Από τη μια, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για παίκτες που είναι ελεύθεροι μέχρι και την τελευταία στιγμή. Από την άλλη, αν η Ανόρθωση αποκτούσε οποιοδήποτε ξένο ή κοινοτικό, θα έπρεπε να αποχωρήσει κάποιος παίκτης από το ρόστερ της. Κάτι που θα σήμαινε επιπλέον έξοδα και στην «Κυρία» δεν θέλουν να ξεφύγουν από το μπάτζετ που έθεσαν εξ αρχής.

Μπορεί ο Ρόνι Λέβι να μην έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο άλλης μιας κίνησης ενίσχυσης όμως δεν υπήρχε πρόθεση να γίνει κάτι το οποίο θα επιβάρυνε τον σύλλογο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρα από τον Κολούνγκα, που πήρε γερή αποζημίωση, υπάρχουν ακόμη και οι περιπτώσεις των Κβέσιτς και Μακάροφ. Ο πρώτος είναι σε επαφές με τη διοίκηση αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, ενώ για τον δεύτερο δεν αποκλείεται αν βρεθεί ομάδα να δοθεί δανεικός. Για την ώρα ο Κβέσιτς πληρώνεται κανονικά, αν και εκτός πλάνων, ενώ ο Μακάροφ δεν έχει δηλωθεί και θα πληρώνεται είτε δοθεί δανεικός είτε μείνει και δεν αγωνίζεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μπάτζετ δεν έχει ξεφύγει, σύμφωνα με επίσημα χείλη, που διαβεβαιώνουν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με το περσινό. Μόνο που φέτος είναι φανερό ότι έχουν έρθει πολύ καλύτεροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν την «Κυρία» σε πολύ καλύτερες μέρες.

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί τη διοίκηση της Ανόρθωσης είναι αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Χθες, ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή σε δηλώσεις του για το θέμα, έριξε το μπαλάκι στη Cytavision μιας και η πρόταση της Cablenet είναι πολύ καλύτερη. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε σε συζητήσεις τόσο με την Cyta όσο και με την Cablenet. Σίγουρα, η τελευταία πρόταση της Cablenet είναι καλύτερη. Δεν ξέρω εάν θα επανέρθει η Cyta. Θα δούμε τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ