aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα γίνουν μετεγγραφές στην Ανόρθωση, αλλά…

Θα γίνουν μετεγγραφές στην Ανόρθωση, αλλά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν και το οικονομικό είναι ένα τεράστιο θέμα για την Ανόρθωση, εντούτοις η διοίκηση φέρεται να μετέφερε στον Ρόνι Λέβι ότι θα γίνουν κινήσεις μετεγγραφικής ενίσχυσης. Κινήσεις οι οποίες όμως με κονδύλι που δεν θα ξεφεύγει από τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου.

Ίσως να μην γίνουν και οι τέσσερις κινήσεις που δικαιούται η ομάδα τον Ιανουάριο. Αλλά είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα έχουν τα φόντα να βοηθήσουν έτσι ώστε η «Κυρία» να δημιουργήσει ένα πιο ποιοτικό ρόστερ, που θα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Αντικειμενικός και πλέον εφικτός στόχος για την Ανόρθωση είναι η είσοδος της στην πρώτη εξάδα. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, το θέμα είναι να μπορέσουν οι παίκτες του Λέβι να παρουσιάζουν μια ανταγωνιστική εικόνα και να μην αποτελούν τον σάκο του μποξ για τις άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ