aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέαθα γίνει κανονικά η δίκη του Μπενζεμά, στο προσκήνιο ο Σισέ

θα γίνει κανονικά η δίκη του Μπενζεμά, στο προσκήνιο ο Σισέ

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα δικαστεί κανονικά για την υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, με τη χρήση «ροζ» βίντεο. Ο Γάλλος σταρ είχε κατεθέσει ένσταση και ζητούσε να σταματήσει η δικαστική διερεύνηση για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο, καθώς, όπως υποστήριξαν οι δικηγόροι του δεν έχουν προκύψει στοιχεία ανάμειξης του στην υπόθεση, αλλά σήμερα το δικαστήριο των Βερσαλλιών απέρριψε το αίτημα του.

Ετσι ο διεθνής φορ της Ρεάλ Μαδρίτης θα δικαστεί κανονικά και μαζί του και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες, αλλά προέκυψαν νέα στοιχεία και η εισαγγελική αρχή ζήτησε να συνεχιστεί η δικαστική έρευνα για τον βετεράνο φορ.

Η ανακοίνωση από τον εισαγγελέα των Βερσαλλιών αναφέρει ότι τα αδικήματα, για τα οποία ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο «στόχαστρο» της σχετικής έρευνας, μπορούν να επισύρουν ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών! Ο δικηγόρος του Γάλλου άσου, Σιλβέν Κορμιέ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του είναι αθώος και πως δεν έλαβε μέρος σε εκβιασμό ή απόπειρα εκβιασμού.

Η κίνηση αυτή του εισαγγελέα, η οποία στο δικαστικό σύστημα της Γαλλίας δεν επιβεβαιώνει τη διάπραξη κάποιου αδικήματος, αλλά σημαίνει ότι οι αρχές έχουν σοβαρούς λόγους για να «κυνηγήσουν» την υπόθεση και ο Μπενζεμά θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του. Να σημειωθεί πως ο διεθνής φορ είναι εκτός της εθνικής ομάδας, από το καλοκαίρι, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ