aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα γεμίσουν την κερκίδα που τους αναλογεί!

Θα γεμίσουν την κερκίδα που τους αναλογεί!

Από χθες έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα. Ώς σήμερα η μεγάλη μάζα του κόσμου της ΑΕΚ δεν έχει δείξει να επηρεάζεται από την κάρτα φιλάθλου, έτσι εκτιμάται ότι θα υπάρξει ικανοποιητική προσέλευση. Είναι δεδομένο ότι θα απέχουν οι οργανωμένοι και σε αυτό το ματς.

«Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Κάρτας Φιλάθλου. Η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου υπενθυμίζεται ότι μπορεί να γίνει από τα Γραφεία του Σωματείου. Για αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από τη γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτήριου στο 1 ευρώ. Κανένας φίλαθλος, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δεν μπορεί να εισέλθει στο Στάδιο χωρίς εισιτήριο του αγώνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ