aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα επιμείνει για τον Λεμάρ

Θα επιμείνει για τον Λεμάρ

Μπορεί η Άρσεναλ να εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους Μονεγάσκους σε πρόταση ύψους 90 εκατ. λιρών που τους είχαν υποβάλει για τον Λεμάρ, στην εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν για τον Γάλλο χαφ δριμύτεροι στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Το ρεπορτάζ της «Mirror» τονίζει πως οι εκπρόσωποι του Λεμάρ γνωρίζουν πως ο πελάτης τους θα είναι ένα από τα πιο «hot» ονόματα του καλοκαιριού και αναμένεται να αξιώσουν για αυτόν τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύλλογος του Πριγκιπάτου, που είναι ζεστός για μιαν ακόμη ακριβή πώληση. Η «Mirror» συμπληρώνει πως για τον 21χρονο διεθνή με τη Γαλλία μεσοεπιθετικό, ενδιαφέρονται επίσης η Μπαρσελόνα και η Λίβερπουλ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη «Mail», ο Πίτερ Γκουλάσι έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το έντονο ενδιαφέρον Άρσεναλ και Τσέλσι, οι οποίες ετοιμάζονται να «μονομαχήσουν» για το ποια θα καταφέρει να τον πείσει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο 27χρονος Ούγγρος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 με τη Λειψία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ