aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα είναι τρελό το εικοσαήμερο

Θα είναι τρελό το εικοσαήμερο

Σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com, το επόμενο εικοσαήμερο θα είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“Θα το έχετε καταλάβει σίγουρα από χθες. Οι εκκρεμότητες είναι τόσο πολλές, που οι εξελίξεις θα τρέχουν σαν τρελές. Από χθες είμαστε στο ψάξιμο προπονητή, προπονητικού κέντρου για προετοιμασία, φιλικών, καμιά δεκαριά παικτών και της χρυσής τομής για να αποχωρήσουν από το ρόστερ άλλοι τόσοι. Την ίδια στιγμή ανοικτό εξακολουθεί να είναι το θέμα Αντρέ Σκέμπρι. Μπορεί οποιοσδήποτε να αντιληφθεί πως το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι το πιο ζωντανό από όλα τις επόμενες μέρες.

Μέσα σε όλη αυτή την τρέλα, θα πρέπει όλοι μας είτε είμαστε μέσα είτε άτομα, να παραμείνουμε συγκρατημένοι, να μην παρασυρόμαστε να φιλτράρουμε. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. Το σημαντικό είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δοκιμάζει ένα εντελώς καινούριο μοντέλο διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι πρωτόγνωρα τα όσα θα ζήσουμε.

Να πούμε επίσης, πως εν μέσω αυτών που προαναφέραμε, θα είναι και η εκλογική συνέλευση. Όσο πιο γρήγορα οριστεί τόσο το καλύτερο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ