aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα είναι λάθος εάν και εφόσον…

Θα είναι λάθος εάν και εφόσον…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ό,τι και να κάνει ο Ρόνι Λέβι, ό,τι και να πει στους παίκτες του, κανείς δεν μπορεί να τους βγάλει από το μυαλό και από τις προτεραιότητές τους την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Χρονικά προέχει το αυριανό 90λεπτο στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, ματς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Και αυτό γιατί εάν η Ανόρθωση κατέβει στο γήπεδο έχοντας το μυαλό στο Τσίρειο, τότε θα έχει πολλά προβλήματα απέναντι σ’ έναν πιο ποιοτικό ΑΠΟΕΛ.

Σε καμία περίπτωση ο Ρόνι Λέβι δεν θέλει να δει την ομάδα του να παίζει χωρίς πάθος και να μην έχει διάθεση, καθώς αν έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα ίσως επιδράσει και αρνητικά στην ψυχολογία της ομάδας λίγο πριν από τον πρώτο ημιτελικό. Γι’ αυτό και όσοι κληθούν να αγωνιστούν από τον Ισραηλινό τεχνικό επιβάλλεται να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλέψουν για τη νίκη.

Αγωνιστικά τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν χθες. Οι Αγιλάρ, Κολούνγκα είναι τραυματίες, ενώ οι Σάντος, Βίκτορ είναι τιμωρημένοι. Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα ο Λέβι δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν οι Παπαδόπουλος, Κόπριβετς και όποιος είναι βασικός αναμένεται ότι θα παίξει και στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει στον θεσμό του κυπέλλου. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Γκάμπριελ, αριστερά ο Γιαννούλης και κεντρικοί αμυντικοί οι Ερέρο, Καλδερόν.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μίτροβιτς, Σιβού και Ράγιος, στα «φτερά» της επίθεσης οι Καρλίτος, Ολιβέιρα και στην κορυφή ένας εκ των Άλβες, Καμπρέρα. Σε περίπτωση που είναι βασικός ο Οικονομίδης, ο Λέβι θα επιλέξει να ξεκουράσει κάποιον από τη μεσαία γραμμή για να τον έχει ακόμη πιο φρέσκο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ