aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα είναι άλλο ένα βήμα προς τον στόχο

Θα είναι άλλο ένα βήμα προς τον στόχο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθε νίκη θα είναι και ένα βήμα προς τον στόχο για τον Απόλλωνα, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου, ενώ κάθε απώλεια θα είναι βήμα υποχώρησης. Οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να σκέφτονται την πιθανότητα να χάσουν βαθμούς, γι’ αυτό και θα μπουν το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου με μοναδικό στόχο τη νίκη επί της ΑΕΛ. Το κέρδος σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος, δεν θα έχει να κάνει μόνο με τους τρεις βαθμούς αλλά και με το ψυχολογικό αβαντάζ που θα αποκτήσουν.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, κρύβει παγίδες από όποια πλευρά και αν το δει κάποιος, όμως επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα πως η συνέχεια θα είναι όπως την έχουν σχεδιάσει οι κυανόλευκοι, μόνο με νίκες που θα φέρουν την ομάδα στην κορυφή με τελικό προορισμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σαρδινέρο, που υπέστη διάστρεμμα στο ματς Κυπέλλου με τον Οθέλλο, θα είναι εκτός όπως και ο Μαρτίνες.

Αντιθέτως, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Άλαν, που αποχώρησε για προληπτικούς λόγους πριν το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο. Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου με το καλύτερο δυνατό σχήμα, για να ανακτήσουν την υπεροχή από την αρχή και να φθάσουν σ’ ένα γρήγορο γκολ που θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα άκρα της άμυνας, δεξιά ο Πέδρο και αριστερά ο Σαντάνα. Ο Ρομπέρζ, που δεν αγωνίστηκε με τον Οθέλλο, θα επανέλθει και μαζί με τον Γιούστε θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, σίγουροι θεωρούνται οι Άλεφ και Σατσέτι, ενώ η τρίτη θέση «παίζεται» μεταξύ των Παπουλή και Ντα Σίλβα. Στην κορυφή θα είναι ο Μαγκλίτσα και στα άκρα της επίθεσης, οι Ζελάγια και Γιάκολις. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να μπουν δυνατά από την αρχή και να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο τους να τους κάνει τη ζημιά.

Ο Κύπριος τεχνικός του Απόλλωνα προφύλαξε στο παιχνίδι με τον Οθέλλο, τον Ρομπέρζ ο οποίος μετά τον Βάλε (2.340 λεπτά) έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (2.250). Τρίτος είναι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Γιούστε (2.187). Είναι ξεκάθαρο πως, η τεχνική ηγεσία έκανε και θα επιδιώξει να κάνει και στη συνέχεια την καλύτερη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ