aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα έχει δύο προέδρους για πρώτη φορά στην ιστορία της

Θα έχει δύο προέδρους για πρώτη φορά στην ιστορία της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για πρώτη φορά από την ίδρυσής της, η ΑΕΛ θα έχει δύο προέδρους! Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους θα συνεχίσει στην ποδοσφαιρική εταιρεία και το σωματείο θα έχει πλέον πρόεδρο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Κώστα Χριστοδούλου. Η εξέλιξη αυτή θα σφραγιστεί μετά τις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Ο Κώστας Χριστοδούλου, έχει καταρτίσει τον συνδυασμό, στον οποίο περιλαμβάνονται άτομα, με ζήλο και όρεξη για προσφορά και αναβάθμιση του ρόλου του σωματείου, ξέχωρα από την επιθυμία όλων να γίνουν πιο ποιοτικά τα τμήματα πετόσφαιρας, φούτσαλ και καλαθόσφαιρας.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: O Kέρκεζ κάνει ξεκαθάρισμα του ρόστερ

Από την επόμενη της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, θα έχουν πάντως όλοι αρκετή δουλειά, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να ενισχυθεί η ποδοσφαιρική ομάδα και να αντιληφθεί άμεσα ο οπαδός της ΑΕΛ, πως θα πηγαίνει στο γήπεδο και θα βλέπει ένα σύνολο, που θα διεκδικεί με όλους τους αντιπάλους τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ποιον κοροϊδεύουμε; Τον εαυτό μας και κανέναν άλλον…

Αναμένονται λίγες, αλλά σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, παρόλο που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια και για τη νέα περίοδο. Στην ΑΕΛ, δεν έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την επόμενη περίοδο δεν θα είναι σε θέση να φθάσουν σε εμφανίσεις με εκατόν τοις εκατό επιτυχία. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις με τον Ντούσαν Κέρκεζ να τις έχει εξετάσει και να έχει πάρει μάλιστα και τις αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ