aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα έχει αντίκτυπο στα μετεγγραφικά»

«Θα έχει αντίκτυπο στα μετεγγραφικά»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ξαφνική αποχώρηση του Χρίστου Πουλλαΐδη από τα διοικητικά της Ανόρθωσης έφερε διάφορες ανακατατάξεις. Κυρίως στο οικονομικό σκέλος όπου πλέον υπάρχει μια σημαντική τρύπα, που αναγκάζει τους κυανόλευκους να τρέχουν για να την καλύψουν.

Η Ανόρθωση χρειάζεται ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για να περάσει τα κριτήρια Δεκεμβρίου και να ξεπεράσει κι αυτό τον σκόπελο. Πέρα από τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο σύλλογος για να μαζέψει αυτό το ποσό, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αλλάξει και το κονδύλι που θα διατεθεί για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου.

Για να μπορέσει η Ανόρθωση να βρει αυτά τα χρήματα και να προχωρήσει, θα γίνουν διάφορες εκστρατείες, με τον κόσμο να καλείται για ακόμη μια φορά να βάλει το χέρι στην τσέπη και να συνεισφέρει. «Ξεκίνησε η οικονομική εκστρατεία. Ανακοινώσαμε το χριστουγεννιάτικο Blue Day και θα ανακοινώσουμε και άλλες εκστρατείες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου, Σάββας Πηλακούτας, συνεχίζοντας:

«Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Πρέπει να τρέξουμε και εμείς και ο κόσμος. Θα γίνουν διάφορες δράσεις. Και τα μέλη και επιφανείς Ανορθωσιάτες θα πρέπει να βοηθήσουν. Θα πρέπει τώρα όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα αλλά και όσοι δεν είναι κοντά, να βοηθήσουν. Αν δεν μαζευτεί το ποσό και έρθουν κυρώσεις, θα έχει αντίκτυπο και στα μετεγγραφικά του Ιανουαρίου».

Το οικονομικό είναι αλληλένδετο με το αγωνιστικό, μιας και ο κόσμος είναι πολύ πιο εύκολο να βοηθήσει όταν η ομάδα βγάζει μια καλή εικόνα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά για να επιτευχθεί ο στόχος και να περάσει η Ανόρθωση με επιτυχία τα κριτήρια Δεκεμβρίου. Μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες ενέργειες και εκστρατείες με στόχο να μαζευτούν χρήματα και να αποφύγει ο σύλλογος τις κυρώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ