aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα δηλώσει «παρών» κόντρα στον Απόλλωνα ο Βίκτορ

Θα δηλώσει «παρών» κόντρα στον Απόλλωνα ο Βίκτορ

Η εξάρθρωση ωμοπλάτης την οποία υπέστη ο Ζοάο Βίκτορ στο ματς με την ΑΕΚ έφερε ανησυχία στις τάξεις της Ανόρθωσης, όμως τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν καθησυχαστικά.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στο ώμο για Βίκτορ και εξετάσεις

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, μιλώντας για το περιστατικό, αποθέωσε τον Βίκτορ: «Χρειάζονται τέτοια πράγματα για να αποδείξει κάποιος ότι είναι αρχηγός με τα όλα του, στα δύσκολα και στο πώς καταθέτει ψυχή. Είναι εκ των αρχηγών και το δικαιούται ο Βίκτορ. Έκανε ακτινογραφία από το ίδιο βράδυ, που επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ορθή επανατοποθέτηση του ώμου του και θα κάνει και άλλες εξετάσεις. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στη συμμετοχή του στο επόμενο ματς».

Διαβάστε επίσης: Όταν η μπάλα «καίει»… εμφανίζεται ο Βίκτορ!

Έτσι, κόντρα στον Απόλλωνα, στη Λεμεσό, όλα δείχνουν ότι ο Βίκτορ θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Εκτός πλάνου θα είναι ο Καμαρά, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο Σισέ ίσως επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ