aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό» (vid)

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό» (vid)

18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και 1η για το 2018, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο AEK Aρένα (Τετάρη 03/01, 19:00). O προπονητής Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Έλβιρ Μαλόκου έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

Ο… υψηλόσωμος Άγιος Βασίλης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ (vid)

«Eίναι ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας στην έδρα μας. Ξέρουμε τι σημαίνει για μας να αγωνιζόμαστε εδώ στο AEK Aρένα, μαζί με τον κόσμο μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν… τελικό γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και πάμε για να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίσουμε. Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά για όλους τους φιλάθλους και όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Xρειαζόμαστε από τον κόσμο μας να έρθει στο AEK Aρένα και να στηρίξει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας μία δυνατή έδρα και στο 2018. Είναι το ξεκίνημα του Νέου Έτους, είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί και χρειαζόμαστε τον κόσμο να υποστηρίζει και να… σπρώχνει την ομάδα. Ελάτε στο γήπεδο γιατί μαζί μπορούμε να το κάνουμε», δήλωσε ο Βάσκος προπονητής.

Μοϊσόφ: Το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ και το όνειρο του!

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και σε όλο τον κόσμο Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με χαρά και ευτυχία. Για το παιχνίδι όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου χρόνου και ασφαλώς θέλουμε να πάρουμε την νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά πρέπει να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια μας για το πρωτάθλημα. Για το τέλος θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί», δήλωσε ο Αλβανοκροάτης επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ