aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα αναλάβει την Λέστερ ο Χότζον»

«Θα αναλάβει την Λέστερ ο Χότζον»

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρόι Χότζον να αναλαμβάνει την τύχη της Λέστερ.

Μετά το δημοσίευμα της «Daily Mail» τις περασμένες ημέρες, πως δηλαδή οι «αλεπούδες» είχαν μυστικές συζητήσεις με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν να καταλήγει οριστικά στο τιμόνι τους.

Ο 69χρονος κόουτς έχει μείνει χωρίς δουλειά μετά το τέλος του κεφαλαίου με την εθνική Αγγλίας και για την ώρα είναι το όνομα που παίζει πιο πολύ για να διαδεχθεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι και να επαναφέρει τον Κρεγκ Σαίξπηρ στην… φυσική του θέση.

Πάντως υπάρχει και ο αντίλογος, με τοπικά Μέσα να ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει θέμα Χότζον για την ώρα, ειδικά πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Χαλ. Μάλιστα η «Leicester Mercury» τονίζει πως οι φήμες επεκτείνονται μόνο και μόνο γιατί ο έμπειρος μάνατζερ θα ήθελε να προπονήσει τους πρωταθλητές.

Στο ίδιο κείμενο ωστόσο λέγεται πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις -όποιες και αν είναι αυτές- μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (σ.σ μετά το ματς με τις «τίγρεις» και δεδομένου αποτελέσματος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ