aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα ακολουθήσουν και άλλοι...

Θα ακολουθήσουν και άλλοι…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχει βιασύνη από πλευράς ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ο λόγος είναι απλός. Οι πλείστοι παίκτες του καταλόγου Α θα βρίσκονται στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν. Επομένως, υπάρχει ο κορμός, στον οποίον θα στηριχτούν οι κιτρινοπράσινοι. Αυτό που διαπιστώνει κανείς βλέποντας τις κινήσεις του Τσάβι Ρόκα από τον Ιανουάριο και έπειτα, είναι η πρόθεσή του να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Η απόκτηση των Χέκτορ Χέφελ και Ελβίρ Μαλόκου τον περασμένο χειμώνα, δεν έγινε απλώς για να συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά για να δώσουν σημαντικές βοήθειες. Ο Χέφελ κατάφερε σταδιακά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και θεωρείται παίκτης με μεγάλη προοπτική. Δεν είναι τυχαίο που γίνονται σκέψεις επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι και το 2019.

Αναφορικά με τον Μαλόκου, μπορεί να μη βρέθηκε πολλές φορές στο αρχικό σχήμα, όμως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Διαφορετικά δεν θα γίνονταν οι επαφές με την Ταραγόνα για να επιτευχθεί νέος δανεισμός διάρκειας ακόμη ενός χρόνου.

Από εκεί και πέρα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ενίσχυσε ήδη το ρόστερ του με έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Σορία αποκτήθηκε για δύο χρόνια από τη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ και αναμένεται να του δοθούν ευκαιρίες. Δεν θα είναι σίγουρα η τελευταία κίνηση του Ρόκα με παίκτη κάτω των 22. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, αναζητεί νεαρό για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να κοιτάξει, αν και εφόσον προκύψει κάτι καλό, και για κάποιαν άλλη θέση.

Όσο για τους παίκτες άνω των 21 ετών, για να γίνει προσθήκη πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους 15 του υφιστάμενου ρόστερ. Αποτελεί ερώτημα ποιος θα είναι αυτός που θα φύγει και για την ώρα δεν υπάρχει απόφαση. Ωστόσο, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται εξέλιξη επί του θέματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ