aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα αγοράσει καλύτερους Γεωργιανούς παίκτες και θα κατακτήσει τον τίτλο 10000%»

«Θα αγοράσει καλύτερους Γεωργιανούς παίκτες και θα κατακτήσει τον τίτλο 10000%»

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια για άλλα δύο χρόνια, έφερε «έκρηξη» αναρτήσεων και σχολίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Στην επίσημη σελίδα του συλλόγου οι φίλοι της Ανόρθωσης, στην πλειονότητά τους εξέφρασαν τη χαρά τους για τις εξελίξεις, συγχάρηκαν τη διοίκηση κι έστειλαν μηνύματα σύμπνοιας και ενότητας:

«Συγχαρητήρια στους μετόχους για την στήριξη και εμπιστοσύνη στο Τιμούρ για αλλά 2 χρόνια και να ξέρουν ότι ο στρατηγός θα βάλει την ομάδα σε ομίλους και τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία θα είναι διπλασία από το μπάτζετ που ζήτησε. Τώρα εμείς από την μεριά μας ως Τιμουρικοί ως το κόκαλο, πάμε για εισιτήρια διάρκειας όλη η παρέα. Πάμε δυνατά για μεγάλα πράματα»

«Ζωντανός θρύλος για την ομάδα μας, απο τους λίγους που ήρθαν και ξέρουν το εκτόπισμα και το βάρος της Ανόρθωσης. Τυχεροί που τον έχουμε».

«Θα αγοράσει καλύτερους Γεωργιανούς παίκτες και θα κατακτήσει τον τίτλο 10000% τη νέα περίοδο» (μήνυμα από Γεωργιανό στα αγγλικά)

«Δύσκολο πρωινό ξημέρωσε για τους #Τimourout. Ένα χάπι μετά που κάθε γεύμα ώσπου να δούμε τι θα κάνουμε!».

«Για όλες τις αποφάσεις ο καλύτερος κριτής είναι ο χρόνος και το αποτέλεσμα που θα φέρει αυτή η απόφαση. Ο νοών νοείτω»

«Συγχαρητήρια στο Χρήστο Πουλαΐδη που χωρίς τα λεφτά του ειδικά πέρυσι που δεν είχε ούτε ένα ευρώ έσοδα έφερε εις πέρας την αποστολή του, στο μεγάλο Τιμούρ που ανόρθωση ίσον Τιμούρ και Τιμούρ ίσον Ανόρθωση Αμμόχωστος. Όλοι μας ανεξαρτήτως διάρκειας και τα άτομα που σπέρνουν ζιζάνια ακόμη μέχρι και τελευταία στιγμή να απομακρύνονται από την ομάδα. Η Ανόρθωση επέστρεψε και θα είναι δυνατή είτε το θέλουν είτε όχι. Ναι στους 3 κκέληδες μας»

«Μείνε για πάντα ρε Τιμούρ!».

«Μπράβο έγινε το πρώτο βήμα πάμε για το δεύτερο τώρα είναι ώρα για τους οπαδούς και της διοίκηση να βάλουν λεφτά»

«Μόνο με τον Τιμούρ και το team του θα πάμε μπροστά εκεί που μας αξίζει».

«Θέλουμε ποδοσφαιριστές με κίνητρο».

«Που τους τελευταίους 5, ο μοναδικός που ήρτε τζαι ξέρει το βάρος της φανέλας τζαι την δίψα του κόσμου. Φκάρτε τα διαρκείας να τελειώνουμε».

«Όλοι μαζί ήταν και είναι η συνταγή της επιτυχίας ! Συγχαρητήρια στην διοίκηση για την σωστή απόφαση!».

«Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται από μεγάλους προπονητές. Και η σημερινή τεράστια ποδοσφαιρική Ανόρθωση που γνωρίζουμε φέρει τη σφραγίδα και τα ονοματεπώνυμα τριών ανθρώπων. 1) Άνχελ Ιορτανέσκου, 2) Ντούσαν Μιτόσεβιτς, 3) Τιμούρ Κετσπάγια».

«Μπράβο σε όλους τώρα συνεχίζουμε δυνατά να επιστρέψει η Ανόρθωση μας εκεί που της αρμόζει!».

«Κόσμος, διοίκηση και προπονητής ενωμένη για την Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ