aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘ. Αντωνίου: «Πάμε για τρεις νίκες στα εναπομείναντα τρία ματς»

Θ. Αντωνίου: «Πάμε για τρεις νίκες στα εναπομείναντα τρία ματς»

«Όντως ήταν δύσκολο από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (σ.σ.: 2-4).  Έγινε ακόμη πιο δύσκολο από το πέναλτι και το 0-1 από τον Ολυμπιακό. Θέλω να συγχαρώ για την πρόκριση, καλός αντίπαλος και κάθε επιτυχία στον τελικό», είπε αρχικά ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου και πρόσθεσε:

«Είμαστε αρκετά λυπημένοι. Κάποια από τα παιδιά χρειάστηκαν τη στήριξη μας, όταν τέλειωσε το παιχνίδι. Εμείς είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια τους.  Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαστε λυπημένοι, πικραμένοι, αλλά νομίζω ότι αυτό που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα, είμαστε ήδη στην Ευρώπη και ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι να έχουμε την ίδια παρουσία. Να είμαστε στα ψηλά, να είναι διεκδικητική και πάμε στα τρία εναπομείναντα ματς για τρεις νίκες.  Τελευταίες μέρες δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, να συγχαρούμε παίκτες και να προσπαθήσουμε να εμψυχώσουμε για τη συνέχεια».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, αρχής γενομένης από το ματς με την Ομόνοια. Είναι δύσκολες οι στιγμές, προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι… Θα πάμε στο ΓΣΠ να κάνουμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ